středa 14. března 2018

Nové místečko na šití

Snila jsem o tom již dlouho. Mít vše k šití po ruce. Neběhat po celém bytě. V jedné místnosti šít, v druhé řezat látky, jinde žehlit. Vše má svůj čas. Vše co si přejeme se jednou splní. Moje šicí přání se splnilo teď. Mám svůj šicí kout v ložnici. Jsem moc moc šťastná a vážím si toho. Díky P.



Základem pracovního místa je stůl. Já mám dva. Jeden Ikea, druhý z masivu po dětech. Mám úžasnou novou otáčecí židli na kolečkách. Také Ikea. Police z MDF desek a konzole jsou z hobby prodejny Hornbach.
Hlavně mám úžasný závěsný systém SKÄDIS zde . Je variabilní a lze jej poskládat přímo na míru. Jsou to ty bílé dírkované desky na stěně. Pro lezení po výškách jsem si pořídila schůdky.
Výztuhy mám zavěšené na třech popruzích. Doplňky a serepatičky jsem koupila v prodejnách Lidl a Pepco. Látky mám schované ve skříni. Zbývá dodělat zásuvky. A určitě nějakou plochu na žehlení. Asi sklopné pidi prkno.
A na volnou stěnu bych ještě něco chtěla, ale o tom až bude realizováno.
Co říkáte? To se bude šít a zašívat.





Menší konzoli jsme využili pro zavěšení nařezaných látek.


Na pravítka mám stojan na časopisy.




Nádherná ramínka z Ikea.

Jedna konzole na ušité výrobky a strážný medvěd.

1 komentář:

  1. To je skvěle vymyšlené. To se to bude šít. Chápu tu radost. Já před pár lety podědila pokojíček po dětech a denně se z něj raduji.

    OdpovědětVymazat